Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

van

(valaki, 2010.11.11 08:13)

BUNKÓ EZZEL A JELZŐVEL EGY NŐT KÖSZÖNÖM !!!!!!!!!!!!!!!

van

(valaki, 2010.11.11 08:11)

Tudtam,hogy számíthatok rátok ,de LEVELEM ELSŐ SORÁBAN LEÍRTAM NEM ÉRDEKEL ..... !

.........

(Kepi, 2010.11.11 07:52)

Azért ez igy nem teljesen fair! Te itt név nélkül összezagyválsz mindent... Azt már eddigi írásaidból ki lehet szürni, hogy Te hova húzol, de ennek akkor sincs értelme!!! Én speciel nem arra gondoltam akire Te! Szoktam zsugázni a technikai vezetövel de töle még nem is hallottam erröl a dologröl!!! Nem mondta azt se, hogy Kiss Laci helyére pályázna!!! Ellenbe olyanról tudnék beszélni, hogy a mestert a játékosa csapta a falhoz, meg ki nincs már a csapat körül ömiatta!!!
Remélem most már világos,hogy Én kire gondoltam...
Te pedig kedves majd azután kezdjél el nyomozni, hogy ki-kicsoda ha felválalod a nevedet! Ez igy lenne korekt! Szerintem.
Kiss Laci! Te pedig addig csináld mig nem szerepelünk úgy mint tavaly!!! A kapitánynak ilyenkor nem szabad elhagyni a süllyedö halyot!
Olyat a gyengék csinálnak....

---

(KepiNorbi, 2010.11.11 07:28)

Kedves Valaki!

Te is pont ugyan olyan bunkó lettél, mint a véleményező néző!!!! Te is név nélkül leírtad a véleményed Tibiről.. Erről ennyit! Szóval jobb a szépen te is csendben maradsz! Pont Te is ugyan úgy szítod a tüzet. Vagy ahogy írtad Tibire Te, úgy rád is lehetne írni, hogy kevered a szart. Például azt se láttad szerintem, hogy Kiss Laci valakivel leült iszogatni vagy kártyázni. Vagy igen? Mert akkor Laci is nagyon megváltozott! Nem akarok én védeni senkit. Nagy fiúk, megoldják. Mindenkinek el kell gondolkoznia egy kicsit! Elnőktől, Technikai vezetőn és edzőn keresztül a játékosig. Beleértve mindenkit aki csak egy percet is eltölt a pálya körül!
Kovács, Katona és a többiek lejáratnák magukat? (lusta vagyok visszakeresni) Az egy birka aki ezt írta. Egyszerűen nem megy a csapatnak. A CSAPATNAK! Nem csak Pistinek és Tamásnak! Pistinek azért nem megy, mert elment Bálint és Zsolti? Bumm neki, előtte sem voltak itt. Ilyen hülyeséget...
Bírka egy népség találta meg ezt az oldalt az biztos... TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
Szidjatok, név nélkül, HAJRÁ!!!!

....

(szurkoló, 2010.11.10 16:20)

Mr President volt van és lesz!!!!!!!!!!

van

(valaki, 2010.11.10 14:39)

ui:EGY EMBER MEGTETT MINDENT MINDENKIÉRT MOST ARRA KÉREK MINDENKIT TEGYÜNK MEG MINDENT MI IS EZÉRT AZ EGY EMBERÉRT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

van

(valaki, 2010.11.10 14:08)

Kedves Mr President ! ÉN SEM AKARTAM MÁR ÍRNI ERRŐL,DE AKKOR MOST ÉN LEÍROM MI AZ ÉN VÉLEMÉNYEM !!Ezek a dolgok a valóságot fedik ezt biztosra veheti !Sok kérdés felmerül de nem kérek rá választ, s senkinek a véleménye nem fog érdekelni !!!!!!!!MAGA AZ ELNÖK S VAN MAGA MELLETT EGY TECHNIKAIVEZETŐ !Maga szabadidejét nem kímélve INGYEN egy csapatnak az elnöke !Van a technikai vezető ugye s ,hogy ő mit tesz a csapatért leírom !FIZETÉST kap a munkájáért ami kissé érdekes ugyebár !Szidja a csapatot , s lázítja a szurkolókat , ezt aláírja az ,hogy széthúzásról beszél miközben ő az aki kavarja a s...t !Mennyi mindent megtett ő a csapatért ugyebár munkaidejét teljes mértékben a pályán tölti ugye ?????? vagy a csapat ügyeit intézi ??????Akkor az idős udvari betegeket miért munkaidőben szép kis summáért fuvarozgatja ??????VAGY A SZOMSZÉDJÁBAN MUNKAIDŐBEN CSINCSILLÁKAT DAJKÁLGAT JÓ PÉNZÉRT ?????? kérdésem egy vezető idegenbeli meccsre miért nem megy el a csapattal !?????S a Bárándi meccsen úgy nyilatkozik a csapatról ,hogy edzetlenek gyengék a játékosok simán megnyeri Báránd a meccset!Mit csinál ő valójában jó pénzért ?????szidja szapulja a játékosokat uszítja a szurkolókat s pályázik az elnöki székre !Kérdésem hány játékossal beszélget érdeklődik valamiről is tőlük udvarisra gondolok ? Ő kivel ül le iszogatni kártyázni ??Ő a maga helyére pályázik s akkor , ha ez összejön neki, maga megy Gulyás megy kérdésem hány játékos marad ingyen fog dolgozni na ne nevettesetek !Egy vezetőségi tag pénzt tesz be nem fizetést kap !Ilyen a mesébe sincs !MR PRESIDENT BIZTOSITHATOM AFELÖL HOGY EZ ÍGY IGAZ MINDEN SZÓ SZERINT !Amit maga nem mondott el senkinek ,hát én elmondtam most mindenkinek !Maga átadja a helyét neki akkor magával együtt a csapat 80 százaléka távozik ezt elhiheti nekem s akkor elmondhatjuk hol volt hol nem volt udvarinak egy csapata !!!!!!!!!KEPI TE KIRE GONDOLTÁL 2 LEHETSÉGES JELÖLT VAN UGYE?? VÁLLALD FEL ÉS IRD KI KIRE GONDOLTÁL MERT ÉN MÁR LÁTTALAK KÁRTYÁZNI VALAKIVEL !!!!??????????????????!!!!!!!Elnézést de ezt nem tudtam magamban tartani !!!!!!!!!!!!

Szóval..

(Mr.President, 2010.11.09 14:19)

Nem volt szándékomban többet írni erről a témáról ,csak azért teszem hogy néhány félreértést eloszlassak!
Én nem emiatt az ember miatt mondtam le már régebben aki itt szapul ,hanem ez már régen érlelődik bennem!Mi N.Tibivel minden évben felhozzuk ezt a témát ,mert sok mindenből elegünk lett és van!Én az idén éreztem végleg úgy ,hogy most már tényleg elég volt ,belefáradtam ,kiégtem.Sok mindennek köze volt ehhez ,de ez nem tartozik a szurkolókra!Ennyi ,ez az én magán véleményem a dologról én így érzem ,így gondolom!
Főleg nem mártírkodni akarok ,hisz ez a sportkör nem rólam szól ,ezért nem is kívánok többet ezzel foglalkozni!Az se érdekel ki fikáz itt engem ,sejtem a leírás alapján ,de nem értem ,hogy hogy jön Ő a képbe ,ha az akire gondolok!
Mindegy!Az a baj ,hogy nagyon sok mindent nem tudnak az emberek ,csak hallomásból mondják stb.
Zotya tudod én hülye vagyok ,de nem tudom milyen széthúzásról beszélsz!???Én ott vagyok a fiúk között ,nem látom ezt ,nem hallom ezt ,nem is értem mire gondolsz!!??
Azt tudják sokan ,hogy Gyula meg Tibi ö.vesztek ,nem szólnak!Ennek viszont semmi köze a csapathoz ,főleg nem a játékosokhoz!Ez az Ő magánügyük majd megoldják ha akarják!!Ne higgy el mindent amit hallasz ,vagy ha kíváncsi vagy elmondom én ami igaz bármivel kapcsolatosan!Én meg főleg nem akarok eltusolni semmit ,hisz nem tudom mit kellene!
Ami Kiss B.illeti sajnos védett 5 meccsen és mind az ötön kapott sárgát ,ha erre gondoltál!

kérdés

(valaki, 2010.11.09 13:10)

K. Béla, hogy jött a képbe?? Csak én nem értek valamit?

van

(valaki, 2010.11.09 10:49)

SOK SIKERT A KÉT UTOLSÓ MECCSHEZ !!!!!!!ELMENTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

......

(Kepi, 2010.11.09 07:54)

Érdekes tavaly nem voltak ilyen problémák...
Ilyen a foci és ezért szeretjük...
Kiss Laci! Mikor elválaltad ezt tudnod kellett!!!
Tudnod kellett mert erre már elötted is volt példa, hogy semmi sem jó amit a President csinál. Ez nem Udvari betegség, szerintem ez máshol is elöfordul... Mindig lesz, hogy valakinek nem csinálsz jót! Én se értek veled mindig egyet(gondolom azért nyugodtan alszol), de azért elismerem, hogy jobb "bohócot" nem nagyon tudnék mondani... Nagyon ügyesen problod tagadni például a csapaton belüli széthuzást! Neked ez a dolgod, meg az, hogy old meg!!! Aki csinálja a feszültséget azt el kell onnan takarítani!!! Nem számít, hogy eddig mit tett a csapatért!!!

Számolással viszont lehetnek bajok! Kiss Béla védett egyáltalán 5 meccsen???:):)

van

(valaki, 2010.11.09 07:29)

Kedves Mr PRESIDENT,MESTER ,és kedves játékosok ! Következik egy újabb rövid kis történet !Ki is ez a néző valójában ????Volt egyszer egy csapat akiben volt egy játékos aki szível lélekkel lelkiismeretesen mindent megtett a csapatért !Volt egy másik ember aki szidta szapulta s mindent megtett azért ,hogy elmenjen a CSAPATTÓL ! Történt egy kellemetlen esemény a mi után a játékos távozott !Elment egy másik csapathoz ,ahol bizonyított !!!!!! A kedves emberkénk látván sikerét szidta szapulta ahol tudta ezek után is ! Most újra feltünt s mint egy pióca szívja most már egy másik ember vérét is !egy dologról elfelejtkezett én ezt nem hagyom annyiban !!!!!!Nem 5 éve nem jársz udvari meccsre , hanem 3éve mióta más az edző ugye ???????megnyugtatlak most én leszek a pióca s én szívom a te véredet !!!!!KI EZ A NÉZŐ VALÓJÁBAN MEGMONDOM ÉN BÁRKINEK EGY TALÁLÓS KÉRDÉSSEL !!!!!!!!!!!!A ZŰRZAVAROS HELYZETET HOGY LEHET KIFEJEZNI MÁS SZÓVAL ???????? Ezek után csak annyit még HAJRÁ SÁRRÉTUDVARI, ÉS MR PRESIDENT NE ADJA MEG ENNEK AZ EMBERNEK AZT AZ ÖRÖMET ,HOGY LEMOND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

van

(valaki, 2010.11.08 22:22)

BIZTOSAN TUDOM MOST MÁR !!!!!!!AZ IWIWEN RAJA VAN A KÉP OKOSTOJÁS KIÍRHATOD A NEVED VAGY KIÍRJAM ÉN ????????

van

(valaki, 2010.11.08 22:09)

KEDVES NÉZŐ ÍGY NEM VOLT NEHÉZ KITALÁLNI,HOGY KI VAGY !!!!!!!!!!!!!!

............

(picur, 2010.11.08 21:54)

Húúúúh...de nagy arca van valakinek nem is tudom miért ??? ...ja tudom mert ne meri vállani a kilétét! vagy pofára esés érte és így próbál vissza vágni??? az is meglehet. dehát kitudja.Az a kérdés aki ócsárolni tud csak minek ír be??
Jobban tudja?? de ezek szerint nem.... vagy de...akkor csinálja!!te is becsüld me amit a sors adott..és ne bánts másokat ha ők se bántottotak... te tényleg egy igaz szurkoló vagy...!!!
HAjrá Udvari!!!Fel a fejjel!!

Kiss Laci!

(Katona, 2010.11.08 20:58)

Laci!A magam és a csapatársaim nevébe mondom,hogy mi veled vagyunk,szeretünk és támogatunk mindenben.Csak maradj velünk.

Véleményem

(Néző, 2010.11.08 15:12)

Kedves ismeretlen, KB 5 éve nem járok a mérkőzésekre, pontosan emiatt amit leírtál. Az információt maguk a játékosok és a nézők szolgáltatják.Tehát úgy gondolom ,hogy az általam elmondottak fedik a valóságot azt hogy ki a bohóc és ki a sómen, ki-ki eldönti. Ajánlom neked a közeljövőben élőben nézd meg Barcelóna-Reál Madrid futball mérkőzést Barcelónában. /Alkalmam volt megnézni a Milán-Reál Madrid mérkőzést/ és akkor rá fogsz jönni hogy mit jelent szurkolónak lenni.A mi városunkban magasabb szinten játszák a futballt,de mégis kevesebb a néző, ezért javaslom nektek hogy becsüljétek meg azt amit a sors ad.

van

(valaki, 2010.11.08 11:18)

Mr President !!!!!!!!!!!Lehet ,hogy mi egyszerű emberek vagyunk, de sokan !!!!!!!!!!Mi melletted a mester s a csapat mellett állunk !!!!!!!s tudja SOK LÚD DISZNÓT GYŐZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(mr.president) l......aci

(nagy zsolti, 2010.11.08 11:04)

ne egy ember véleményével foglalkozz hanem azokkékkal akik tényleg szeretik az udvari focit "mi"(játékosok,volt játékosok azok a nézök akik akkor is kint vannak ha nem megy a csapatnak)tudjuk hogy mibe "kerül"neked ez a kis szabadidös foglalkozás......hajrá udvari

van

(valaki, 2010.11.08 07:41)

Kedves Néző !!!!!!Még annyit had tegyek hozzá mi szeretjük a bohócot !!!Ő értünk van ,ha kell megnevettet bennünket ,pedig ő is ember !!!!!!!Kik szeretik ?????? A gyerekek, serdülők ,ifisták ,felnőttek, idős nyugdíjas emberek ,s sárrétudvari 99 százaléka meg én csak te nem !!!!!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66

Következő »