Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

---

(KepiNorbi, 2010.11.12 10:53)

Hála a jó Istennek!!! Remélem is, hogy erre se tévedsz Valaki!. Sok mindenben hazudsz, de nem baj!.
Ja, és, ha Tesómhoz (Kepi) beszélsz ne Engem (KepiNorbi) szólíts meg!:D

van

(valaki, 2010.11.12 07:03)

Kedves Kepi Norbi nagyot tévedtél életemben kétszer voltam Sárrétudvariban !!!!!!Tudod még azt sem tudom hol található a sportpálya !Sokan tudták akik olvasták ezt ,mert sokszor leírtam sárrétudvari meg én !Ezt te lehet nem olvastad ugye ! Nem jártam sehol, nem ismerek senkit ,de megnyugtatlak mindenkiről mindent tudtam, úgy hogy te erre a soha nem fogsz rájönni !Ébredj már fel ! Remélem sárrétudvari hölgy lakosai emelt fővel járnak ezek után is !Zagyva Pisti menjél nyugodtan le a hölgyhöz ! hál istennek elég messze lakom udvaritól s ezek után talán kedves kemény mag nem is vágyom ,hogy odamenjek !!!!!!

Az utolsó!

(Kepi, 2010.11.11 23:06)

Részemröl legalábbis ténleg az utolsó hozzászolás, mert igaza van Kiss Lacinak! Ténleg rajtunk röhög a fél megye! Reméljük nem vagyunk olyan népszerüek, hogy a másik fele is elolvassa....
Igaza van Tcsabalalának is, a hatodik hely vállalható! De akkor is!!! Az utóbbi 2-3 nap írásaiból legalább kiderült ki is kavarja itt a szart!!! Pontosabban nem csak itt hanem ott a sportpálya környékén is!
Drága Valaki! FEJEZD BE!!!! Többször kijelentetted, hogy Udvariba laksz, a Mesterröl hamarabb tudtad, hogy beteg mint a kocsmáros, engem láttál kártyázni, a technikai vezetönek pedig a napi programját tudod jobban mint ö maga!!! Most több mindent nem sorolok fel mert szerintem ennyi mindenkinek elég, hogy valoban Udvariban élsz!!! Aztán mikor Pisti éppen csak a neved nem írja le, de közli veled, hogy tudjuk ki vagy akkor hirtelen nem is jártál soha Udvariban csak már egyszer láttad a helységnevet a térképen...Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...Ami veled kapcsolatba eszembe jut az a szánalom!!! Kérlek szépen tovább ne nevettesd magad mert holnap is ki kell menned az utcára és lehet sokan ki fognak nevetni. Ha pedig majd legközelebb találkozol azokkal az emberekkel akiket itt szidtál névtelenül( csak szerinted névtelenül) és nem tudsz a szemükbe nézni akkor köpj fel a magasba egy nagyot és ugorj alá gyorsan....
Mostmár ténleg fejezzük ezt be!!!

van

(valaki, 2010.11.11 21:42)

NEM LAKUNK EGY UTCÁBAN TUDOD MIÉRT ,?NEM SÁRRÉTUDVARIBA LAKOM !EZT MEGSZÍVTÁTOK ,DE NEM GYENGÉN !Magatokat árultátok el én csak a lovat adtam alátok !Tudjátok mivel nem tudom még azt sem hogy néztek ki ,hogy láthattalak benneteket ? Nyomoztam s ti 3 an ráharaptatok erre !!Teli helyesírási hibákkal ,hullámos a vonal még mindíg !Ajánlanám nektek ,hogy a lábatokat használjátok a pályán, s utána legyetek nagy legények !!!!!!!!!!SZIDNI BÁRKIT LEHET FŐLEG NEKTEK EDDIG IS ÉS EZUTÁN IS !!!!!!!!!!!!!!!MÁST ÚGYSEM TUDTOK, S NEM IS TUDTATOK !!!!!!!!!!EZÉRT MARADTAM NÉV NÉLKÜL, HOGY A NEVEMET A SZÁTOKRA NE TUDJÁTOK VENNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...........

( egy néző, 2010.11.11 19:09)

Addig míg a tisztelt játékosok nem járnak le a heti 2 edzésre addig nem kell csodálkozni hogy kikap az udvari csapat. El kell dönteni, a hogy a játékos van e a nézőért, vagy a néző van a játékosért,ha nincs néző akkor nincs bevétel, ha nincs bevétel, akkor miből fizeti a játékosokat, bírókat a President? a kisfia zsebpénzéből? Tehát ez az út nem járható ,ha ennyire fontos a csapatnak az eredmény stb., akkor javaslom gyűjtsünk pénzt a futball csapat működtetéséhez ,ne várjuk el a Presidentöl azt hogy ő a saját pénzét költse a nézők és a játékosok szórakoztatására.Valaki ! Te szerintem alkalmas vagy arra hogy ezt az alulról jövő kezdeményezést vezényeld ,le ha jól tudom az udvariak nagyon szeretik a focit, és áldoznának rá pénzt amennyiben nem jut pénzhez a President úgy sajnos az első verzió marad érvényben hogy a cirkuszban ő csak a bohóc tud maradni.Zotya ha jól emlékszem Zoli bácsi a Te apukád ,ő volt sportköri elnök és hasonló volt a szituáció, sok pénzetek maradt a sportban.Akkor hajrá udvari és akkor valaki kezdje el szervezni a pénz gyűjtést .

mindig

(néző, 2010.11.11 16:56)

(AMIT MAGADRÓL GONDOLSZ HOZZÁD TARTOZIK,AMIT MÁSOKRÓL
GONDOLSZ AZ IS HOZZÁD TARTOZIK. AMIT RÓLAD GONDOLNAK ,AZZAL SEMMI DOLGOD,HA MEG AKAROD ŐRIZNI LELKED BÉKÉJÉT).

....

(szurkoló, 2010.11.11 16:54)

Szereplő válogatás nem ezen az oldalon szokott lenni vagy valami nagy híresség Udvariba forgat filmet??? Mindenesetre az Oscar díjra már esélyes 1-2 ember!!!

---

(KepiNorbi, 2010.11.11 15:51)

Tibit Lacihoz... Bocsánat!:D

----

(KepiNorbi, 2010.11.11 15:49)

Látod Valaki, pont ennyi eszed van! Te olvass vissza!Kiss Lacinak, írtad Bugiról: "Mit csinál ő valójában jó pénzért ?????szidja szapulja a játékosokat uszítja a szurkolókat s pályázik az elnöki székre !Kérdésem hány játékossal beszélget érdeklődik valamiről is tőlük udvarisra gondolok ? Ő kivel ül le iszogatni kártyázni ??Ő a maga helyére pályázik s akkor , ha ez összejön neki, maga megy Gulyás megy kérdésem hány játékos marad ingyen fog dolgozni na ne nevettesetek!"... Ergo ez alatt Lacit Tibihez hasonlítottad... Na mindegy...
Még valami: Az nem hullámos vonal, hanem pontozott vonal. Lehet már szemüveg kellene, ebben a korban. A bunkó pedig akkor is bunkó, ha nő....
Kiss Laci! Kezd igazad lenni.... Csak az a baj, hogy akkor az összes kommentelést meg kell szüntetni, mert akkor a híreknél meggy ez tovább!
Ja, és kedves valaki! Te tőlem mikor fogsz elnézést kérni??? Tudtommal miattam fegyelmi tárgyalás nem volt!!!!

.............

(Zagyva Pisti, 2010.11.11 15:01)

Elég baj az,hogy ilyen lakosai vannak udvarinak mint te valaki.Te mindent nagyon tudsz,te mindenhez nagyon értesz,mindamellett nagyon okos vagy.Jobblenne megmaradnál a fakanál mellett és nem nyomozgatnál itt.Mi közöd van hozzá hogy ki-kivel kártyázik?És hogy ki-kitől kér elnézést.Leirtad a véleményed elolvastuk kész.Jóformán már csak te szerepelsz ezen az oldalon.Én kiállok magamért és a barátaimért ha tetszik ha nem,és névvel teszem.Különben gondolom ki vagy,és egy utcába lakunk.Remélem nem keresel helyesirási hibát levelembe.

van

(valaki, 2010.11.11 14:50)

Végezetül annyit KI MERTE VOLNA MEGTENNI AZT AMIT ÉN ? AZ IGAZSÁG VALAKINEK MINDIG FÁJ !!!!!!!!!!!!!

van

(valaki, 2010.11.11 13:57)

Ki vagyok ???????Ki !!!!!MAGUK SZERINT ?????SZÁMÍT ?NEM ! SÁRRÉTUDVARIBA LAKOM S EZÉRT,NÉV NÉLKÜL SZEREPLEK !!!!!!!!REMÉLEM ENNYI ELÉG VOLT !!!!!!!!!!!!

.....

(Mr.President, 2010.11.11 12:27)

Emberek!
A jó isten áldjon már meg benneteket mi szükség erre????????
Teljesen egyetértek az előttem szólóval ,az ég világon semmi szükség nincs erre, amit itt írogatnak ,meg műveltek!
Én nem kértem senkitől ,hogy védjen meg ,álljon ki mellettem ,mivel már leírtam :annak ,hogy én lemondtam ,nincs köze ehhez a cirkuszhoz!
Valaki elindított itt egy lavinát ,és már rajtunk röhög a fél megye ,aki olvassa az oldalt!Mi szükség erre????Lehetne itt sok mindenről írni ,de nem tartozik az mindenkire majd megoldjuk csapaton belül ,ha baj van!
Milyen süllyedő hajóról beszélsz Zotya??Nem süllyed itt semmi ,mondtam már ezerszer ,hogy bolhából csinálnak néhányan elefántot!
Nem értem ,egyszerűen nem értem mi szükség erre!
Kinek jó ez???
Tavaszra megpróbálunk erősíteni ,szerintetek az a játékos ,idefog jönni aki olvassa ezt az oldalt????
Nem hiszem!
Nem értem továbbra sem ,hogy mi a baj??Mi miatt jött ez most ki??
Én ha sértődötten reagálok valamire(ugye kedves néző) az azért van ,mert alaptalanul vádolják a játékosaimat ,úgy ,hogy nem tudják mi az igazság valójában!Ha ez bűn ,vagy baj akkor vállalom!
Engem lehet szidni ,én félre állok és kész ettől még nem omlik össze a világ ,sőt kívánom ,hogy jobb legyen!megvédeni meg megvédem é magam azt láthatjátok!
Csak azt nem itt kellene a neten ,hanem szóban személyesen jobban tetszene ,ugye kedves névtelenek!??
Még egy apróság:Millioszor mondtam már Norbinak ,hogy szüntessük meg ezt a rovatot (nem a lapot),mert ennek ami itt megy nincs értelme!
Remélem most nem írtam bohócságokat,de ha igen vállalom!

....

(Tschabalala, 2010.11.11 11:43)

Tavaly ezüst vasárnappal végződött Udvarinak a bajnokság!Amihez csak gratulálni lehet!Én úgy gondolom, hogy abban az ezüstben a játékosokon kívül része volt edzőnek, elnöknek, technikai vezetőnek szponzoroknak, szurkolóknak is! Akkor mindenki a csapat melle állt! Ebben a szezonban több olyan dolog történt, ami a csapatott hátráltatja: komoly sérülések, pálya állapota, nem mindenki tud folyton edzésre járni.A csapat mégis olyan helyen áll a tabellán a mi egy kis falura nézve egyáltalán nem szégyen sőt!Akkor miért kell egymás"torkának" ugrani????Nem első a csapat és egyből mindenki hibás??? Egy szurkolónak minden helyzetben a csapatmellet kellene állnia!

van

(valaki, 2010.11.11 11:32)

Édes Kepi !!!!!!!!ÉRTHETŐEN LEÍROM A CSAPATÉRT HARCOLOK , S A MELLETT ÁLLOK KI, AKIT BÁNTANAK !!!!!!NEM EGY EMBERÉRT!!!!!!!!!!EZT ENNÉL ÉRTHETŐBBEN LEÍRNI MÁR NEM TUDOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

van

(valaki, 2010.11.11 11:11)

Mi az ami nem igaz ??????????? a férgek amúgy is gerinctelenek édesem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.........

(Kepi, 2010.11.11 10:56)

Figyelj Drága!
Ha tudnál olvasni az elnök mellett én is kiálltam! Baj van a szövegértéssel? Ha 5 néző lesz kint a meccsen én akkor is kint leszek, tehát a csapat mellett is kiállok!!! Az nem baj, hogy védel valakit, az viszont igen, hogy névtelenül mást besározol!!!! Utolsó gerinctelen férgek szoktak ilyet csinálni!!!

van

(valaki, 2010.11.11 09:19)

Kedves fiúk még valami miattam még nem volt fegyelmi tárgyalás mert ti miattatok volt már ugye ,ha jól emlékszem !TI KÉRTETEK ELNÉZÉST ??????????NEM AZ ELNÖK TETTE MEG HELYETTETEK !

van

(valaki, 2010.11.11 08:57)

ja még annyit Kepi Norbi te mit olvastál én nem írtam olyat hogy Kiss Laci kártyázik vagy iszogat valakivel tudsz te olvasni ??????????????????????Értelmezd már újra amit írtam !

van

(valaki, 2010.11.11 08:49)

Szép fiúk !!!!!Mi a bajotok az hogy kiállok az elnök, s a csapat mellett névtelenül egyedüli nőként !!!!???????????Nem ijedek meg tőletek s gondoljatok amit akartok akkor is kiállok a csapat s az elnök mellett! Kepi ha írsz valamit a szó alatt lévő hullámos kis vonal azt jelenti , hogy helyesírási hiba van benne !!!!!!!! Végezetül még annyit miattam ne legyen álmatlan éjszakátok,mert én nyugodtan tudok tőletek aludni !!!!!S A SZLOGENEM MARAD HAJRÁ SÁRRÉTUDVARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66

Következő »