Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

petak64@freemail.hu

(Peták64, 2012.01.25 08:18)

petak64@freemail.hu

(Peták64, 2012.01.25 08:17)

....

(Imi.Pisti Zsiga Laci, 2011.12.31 18:11)

Szégyen gyalázat ,amit Udvari honlapon művelnek az emberek!!Van egy pár rosszindulatú ember,akik írásukkal sokat többet ártananak.önmaguknak és a sárrétudvari focinak!!Évek óta járunk a Sárrétudvari hazai mérkőzéseire.ahol jó mérkőzéseket látunk és jó a csapat!Szerintem mindenkinek ezzel kellene foglalkoznia!!Mert önöknek összefogniuk kellene és megtenni mindent hogy megnyerjék a a bajnokságot!!Ilyen lehetőségük még nem volt és nem is lesz!!Bár csak nekünk lenne iylen csaptunk!!Önök akik írásukkal akarják felhívni a figyelmet,vagy másokat lejáratni,jobb lenne ha előbb elgondolkoznának arról,hogy kiről mit írosgatnak!!Tegyék össze a kezüket.hogy a csapatukról csak jókat beszélnek az egész megyében!!Mióta van isez?Vagy jobb lett volna megye II??Gondolkodjanak el rajta!!!Jobb lenne ha megszüntettnék ezt a lapot.mert midenki magukról beszél!!Nem gondltak még erre????Boldog új évet!!Sok sikert a bajnokságban!!

!

(Az állandó, 2011.12.25 07:25)

Azért kellett volna a szurkolókat megkérdezni, mert a vezetőségben vannak nem egyenes emberek. Aki ott volt Bökönybe, az tudja, hogy kihangoskodott az egyik legjobban, hogy mi lesz ha Gulyás becseréli magát. Most pedig rászavazott. A másik meg egy nem meghívás miatt haragszik Tibire. Gulyást meg már egy a csapatnak szurkoló ember is megakarta verni, mert "jópofa" volt. Na, de mindegy. Nádházi Tibit fűzze meg valaki, hogy csinálja tovább. Nélküle kevés ez a csapat. Szükség van a háttérmunkájára és az ismeretségére. És akár még Én is lehetnék most ennek a csapatnak az edzője, akkor is itt tartanának most!
Zoli! Öcsédre ilyet írni. Akkor biztos jó estéjük volt! :D

Re: !

(Kepi13, 2011.12.25 12:10)

Söt!!! Már a csapatból is rakták fel a fagyizó falára...
Minden szavaddal egyetértek, de Bugi nagy marha lenne ha ezek után tovább csinálná.... Mondjuk Én is azt mondom, hogy neki csinálnia kell!!!
Az elnökségröl pedig no comment! Mondjuk szerintem nem is sok csapat van még a megyébe ahol nem az elnök dönt az edzöröl!!!
A szavazáson sajnos nem csak elnökségi tagok szavaztak sajnos!!!!

Re: Re: !

(Knh, 2011.12.31 17:48)

Te nagyon gerinces Kepi 13!!!!
Az egész falu tudja.hogy az általad bohócnak nevezett Bugi barátod,havi szinten szép kis összeget keresett minden honnan csurrant cseppent(benzinpénz,beteg szállítási díj..telefondíj,bejelentett munkahely!!Kártyaparti!betegszállító!Munkaidőben!!!Sokan szeretnék még a felét keresnék meg becsületes munkával!!!Évekig a csapatból élt!!Tudomáson szerint,volt előtte ,egy igazi bohóc, aki tényleg.ingyen és bérmenetve csinálta évekig!!Szerette,elfogadta tisztelte,felnézett rá mindenki!!!És még az eredmények is jöttek!!Sokat hallani itt Udvariban,az emberek véleményét a te bohóc barátodról,úgyhogy jobb lenne nem kavarnátok a sz…
NAGYON SOKAN TUDJÁK .hogy a kártyabarátod amivel nincs is semmi baj,csak bekellne fejezni ezt a sok aljas gusztustalan szemét dolgot amit műveltek!!!Te vagy Udvari szurkoló???Akkor még nagyon kevés szart kavartál!!Úgyhogy húzzál bele!!!
MI nem így szoktunk Udvarinak szurkolni!!!HAjráá

!!!!

(EMBKNF, 2011.12.29 21:55)

Olyan ember aki, csak azért jár ki a mérkőzésre hogy szidja a bírót ,az ellenfelet, a saját játékosát és balhézik ez által az egyesületet hozza nehéz helyzetbe az jobb lenne ha befogná a száját és nem mondd senkiről sem negatív véleményt és főleg olyan személyről aki igen csak sokat tett Sárrétudvari labdarúgásért!Nagyon sokan elismerjük a munkáját,hiszen meg lehet nézni a csapat eddigi eredményeit.Ha nem lett volna ez a személy most a Megye II-III-ban evickélne a csapatunk.Azok akik irigykednek,ellene beszélnek régen nem járnának meccsekre,még azt is elfelejtették volna hogy merre van a pálya.Úgyhogy jobb ha elgondolkodik az a az a pár ember mielőtt véleményezne!Olyan ember mellett kell kiállni ,aki mindenkit kibeszél,mindig hazudik nem fogadnak el becsapja az idős beteg embereket.?!Úgy látszik hogy ez bejön egy pár embernek.Sajnos!!!Udvariban sokan vagyunk,akik szeretik a jó focit,és azt is hogy a csapat évek óta jól szerepel.Nem fogjuk hagyni hogy a rosszindulatú szarkeverő emberkéknek akiknek csak a szájuk jár hogy tönkre tegyék udvari labdarúgását!
Üzenném a Mágusnak hogy nagyon sokan mellette vagyunk,bízunk benne!Már így sok örömet szerzett nekünk ezekkel a szép eredményekkel!!Reméljük még fog is!!Úgyhogy mindent bele Mágus!!
Nagyon sokan szurkolunk,Neked és a csapatodnak!!EMBKF

Re: !!!!

(Az Ördög!, 2011.12.30 00:13)

Gyorsan mosd meg a szád és menj nyald ki neki!!!! Reméljük ma nem törölte ki!!! Vagy pedig menj lopj neki pénzt a ladányi sportbüféböl!!!!

Re: Re: !!!!

(...., 2011.12.30 01:59)

Ördög ! te meg igyál meg vagy 3dl sósavat...

Re: Re: !!!!

(KisGulyás, 2011.12.30 17:47)

Te Veréb Ördög! a neveddel mondd ezt! nem tudom , mi történt a sportbüfében, csak hallottam, de bármit is tett faterom, kiállok mellette, nem úgy mint Püspökladány. Közel 20 évet futballozott le ladány színeiben, színvonalasan és leszarták/leszarják, tiszetelet a kivételnek. Úgy látom Udvariban jobban megbecsülik, bár lehet ott is vannak rossz akaró varjak. Remélem többen szeretik ott, mint nem. Bármit tett, te a közelébe sem érhetsz!

Re: Re: Re: !!!!

(Az Ördög!, 2011.12.30 22:12)

KisGulyás!
Ha Ladányba nem álnának ki faterod mellett Akkor azon az estén megverték volna mint a lovat!!! Tudod miért nem tették???
Mert megszánták.....

Re: Re: Re: Re: !!!!

(Kisgulyás, 2011.12.31 01:43)

OK!

:)

(......., 2011.12.30 09:19)

Remélem a hozzászólások tiltásra kerülnek hamarosan mert semmi értelme az egésznek!!!

????

(szurkolo, 2011.12.29 22:43)

ha szerinted nincs értelme ennek az oldalnak ,van egy jo megoldás : ne nézd meg! nem muszály ide fellépni ,igenis ha van véleménye néhány szurkolonak irja csak le ,főleg ha van benne pozitiv ,megszivlelendő dolog is....

.........

(:), 2011.12.29 22:06)

nincs értelme ennek az üzenő falnak sajnos:(
mindenki véleményét meg tudtuk elég volt!!!

Vélemény

(Mr.President, 2011.12.29 21:55)

Kedves sportbarátok!
Nehéz megállni sokszor ,hogy ne irjon az ember egy-egy üzenetre (főleg úgy ,hogy néha meg is vagyok szólitva ) ,de most úgy érzem meg kell tennem!
Véleményem szerint csak azokat az írásokat nézzétek amelyek pozitívan szólnak a sportkörről!Az a lényeg ,amit Zotya ,meg Norbi leírt,de Szabó Laci "fönökömmel" is nagyon egyet értek!(Ezért szeretem őt mint embert!)Ezeket a dolgokat kell most nézni ,nem áskálódni ,meg szítani a tüzet!
Értsük már meg ,hogy nekünk szurkolóknak is össze kell fogni ,mert nélkülünk ,a mi segítségünk nélkül nem lesz meg a várt siker!Bízni kell a csapatban ,az edzőben ,a vezetőségben!
Van baj máshol is ,persze ,hogy van más vélemény is a szurkolóknak ,de a vita nem visz előre bennünket!
Segítsünk nekik ahol tudunk ,biztassuk őket ,bízzunk bennük!
A falu is a csapatért van és a csapat is a faluért!
Ez így kerek egész!!
Félre kell tenni a sértődöttséget legalább erre a félévre ,aztán majd meglátjuk mi lesz!
Bízzunk a csodában,de ez csak közösen megy!!!
Sokszor olyan megnyílvánulások vannak az oldalon,amiket nem is tudnak rendesen a leírók ,csak dobálják a sarat!
Nincs értelme! Segítsünk ahol lehet és majd meglátjuk mit hoz a jövő!!
Bízzunk a legjobban!!!! Hajrá Udvari!

!!!

(KepiNorbi, 2011.12.29 16:06)

Jó magyar mentalitás... Egy ember idejött teregetett a csapatról 1-2 szennyest, emberek egymásnak ugrottak, ő pedig azóta rajtatok RÖHÖG!!!! :D De nem baj, mert Én is! Lehet szarni-szapulni Nádházi Tibit, lehet szarni-szapulni Gulyás Gyulát. DE! Egyikőjük nélkül sem állna most ott a csapat, ahol. Sőt! Nem állnánk első helyen, akkor sem, ha nincs Toncsi vagy nincsenek a Szabó testvérek, vagy Nagy Tibi, Vagy az Erősök, vagy Katona Pisti. EZ EGY CSAPAT! MINDENT CSAPATKÉNT ÉRNEK EL A PÁLYÁN! ÉS AZ A SZÉP, HOGY LEHET VANNAK AZ ÖLTÖZŐBEN PROBLÉMÁK, DE 90 PERCRE A KÚTBA DOBJÁK ÉS KÜZDENEK EGYMÁSÉRT, MAGUKÉRT, ÉRTÜNK ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN UDVARIÉRT!
Azt hiszem ezzel nálam a pont és PSSSSSSSSSSSZT!!!!
Relaxáljatok:
http://www.youtube.com/watch?v=SMOh0cwQsqE

Re: !!!

(eszlasz, 2011.12.29 21:04)

A nevem kezdőbetűire bármelyik olvasó rájön, úgy gondolom bemutatkoznom nem szükséges.
Érdeklődéssel figyelem a hallottakat, látottakat és olvasottakat. Sárrétudvariban egy kívülálló számára egy kisebb fajta csoda történik jelenleg. Ennek a falunak egy olyan jó focicsapata van, amely a település objektív adottságait vizsgálva ( népességszám,gazdasági helyzet, földrajzi elhelyezkedés, vonzáskörzet, stb.) egyáltalán nem törvényszerű. Úgy hiszem, hogy a településen kívüli történések, a helyi lakosság fociszeretete, a focit irányító személyek egyéni és kollektív döntése és maga a csapat ennek a sikernek a záloga.
Jelenleg úgy tűnik, hogy a feltételek olyan eredőt biztosítanak, ami a csapatot előre viszi. Ha a feltételek nem változnak alapvetően, akkor emberi számítások szerint megőrzi a csapat vezető pozícióját és bajnokcsapat lesz. Ha a külső,vagy belső tényezők változnak, akkor nyilván két lehetőség van. A pozitív forgatókönyv az, hogy a csapat toronymagasan legyőz mindenkit, ami a kevésbé valószínű változat. A negatív forgatókönyv az, hogy a csapat hibázik és kerül egy olyan ellen fél aki leszorítja az első helyről. Jelen esetben erre szerintem csak egy csapat képes, de ezt a változatot sem tartom valószínűnek.
A fentiekből az következik, hogy a jelenlegi állapotot minél kevesebb változtatással kell átvészelni, mert az egyébként elég törékeny egyensúlyt csak úgy lehet fenntartani.
Én egyszer Szerepen már megéltem egy csodát és tisztában vagyok azzal is, hogy mi volt a csoda okának születése és bukása. Egy biztos: minél kevesebb ember legyen a csapat körül, aki nem érzi azt, hogy igenis részese a közös sikernek. Ha sok ilyen ember kerül, ezek szétszedik a legjobb focit is.
Egyébként Jó ez az Oldal Norbi! Elég reálisan leképezi a fociban lévő és az azt körülvevő emberek véleményét.
Bocsánat, ha hosszú voltam és unalmas!
Boldog új évet kívánok Mindenkinek!

ki

(sport barát, 2011.12.28 20:17)

Következőkre szeretném felhívni figyelmeteket!
A egymással vivott harc közben a lényeget felejtitek el és erről nem beszéltek.A szeptember október november hónapokban hány játékos volt lenn edzésen? hány játékosnak tartott Gyula edzés munkát? mi az oka annak hogy 4-5 játékos jelenik meg edzésen,?Akik fizetést kapnak a munkájukért :edző sport elnök
mit tettek azért hogy 15 játékos legyen az edzésen lenn. Sejtem mit válaszoltok erre: nem kell aggódni mivel elsők vagyunk. csak azt felejtitek el hogy minden állapot mulandó.Kérdésem még hol van a vezetőség felelősége?Szerintem arról kellene vitatkozni hogy ezt a megyei bajnokságot hány ponttal nyerje meg Sárrétudvari.És mit javasolsz hogyan tudnak kijárni az edzésre játékosok ha nem kapnak utiköltség térítést?Miért kell valakire ráerőtetni a köz akaratot ha a játékos nem érzi a szívében és a lelkébe hogy ezt a bajnokságot lazán meglehet nyerni akkor kinek kellene a pályán játszani: elnök,edző,szurkoló......Bár mennyire gyenge ez a megyei bajnokság meg felelő edzés munka és szorgalom nélkül nem lesz meg az aranyérem. Mondd el a véleményed te is.

Re: ki

(Kepi13, 2011.12.28 22:37)

Teljesen igazad van!!!
Egy dologban nincs, mégpedig abban, hogy utiköltség fizetve van mindenkinek!!!! Ezzel tehát a vezetöség felelösége letudva...
Hogy miért nem járnak mégse edzésre a játékosok???
Erre csak személyesen válaszolnék mert nem akarom gerjeszteni a feszültséget.....
Reméljük észreveszi mindenki, hogy élete egyik legnagyobb élménye elött áll, és nem rontjuk el a bajnokság második felét!!!!
Semmit sem szeretnék jobban minthogy a 30. forduló után is Sárrétudvari nevével kezdödjön a tabella!!! Ugyanakkor látni kell a problémákat mert azok megoldásával és nem a szönyegalá söprésével tarthatjuk csak meg a poziciónkat!!!
Ha valaki Bököny és a Ladány elleni edzömeccs után azt mondja, hogy a csapat veretlenül 8 pont elönnyel vezeti a bajnokságot féltávnál.....
Azt valószinü kinevetem és orvoshoz küldöm! Hála a csapatnak mégis itt állunk és lehet engem orvoshoz küldeni!!!
Az elsö 3 meccs( Polgár otthon, Keresztes idegenben, Adony otthon) mindenre választ fog adni!!! Papíron hozható meccsek, és ha hozzuk akkor az olyan lendületet fog adni, hogy...........
Ha viszont ne adja isten rosszul kezdünk akkor az a csapaton belüli feszültséget a felszinre fogja hozni azonnal!!!
Reméljük ez nem így lesz, és veretlenül 18 pont elönnyel nyerjük a bajnokságot!
Aki ismer az tudja, hogy tiszta szívemböl ezért fogok szurkolni tavasszal akár itthon akár idegenben!!!
HAJRÁ UDVARI!!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66

Következő »