Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sárrétudvari- Hajdúdorog

2012.09.06

Ifi csapatunk cseppet sincs könnyű helyzetben. Nem elég, hogy a nyáron, ifi szinten olyan meghatározó játékosaink mentek el vagy öregedtek ki, mint Mester Norbi, Katona Norbi, Bak Béci, de egy hülye szabály miatt múlt héten még eligazolhatott Berde Tomi is…. Ráadásul kapusa csapatunknak nem igazán van. És így kell várnunk a tavalyi megyei II. Északi csoportjának bajnokát.
Nem könnyű helyzet ez.
Ellenfelünk tehát tavaly veretlenül nyerte meg csoportját. Ráadásul elég imponáló gólkülönbséggel. 152 rúgott és mindössze 17 kapott gól (26 meccsen….) Ebben a szezonban azonban már nem veretlenek. De itt is az előkelő 3.ik helyen állnak, 13 rúgott, 4 kapott góllal és 6 ponttal.
Ellenfelünk legeredményesebb góllövője a 4 gólos Bak Richárd.
A mieink a tavalyi történelmi szereplés után idén szerényebben vágtak neki a szezonnak. 3 meccs, 1 döntetlen, 2 vereség, 5 rúgott, 17 kapott gól, egy szerzett pont, 13.-ik hely. Nem könnyű….
Legutóbb Udvariban 4 éve találkozott a két csapat, akkor 9:3-ra nyert a Makula Szabolcs vezette udvari ifi csapat.
A 14:00-kor kezdődő meccset Pető sándor fogja dirigálni.

 

Egy Arany és egy ezüstérmes felnőtt csapat lép szombaton pályára. Ugyanis tavaly Dorog csapata lett a második az Északi csoportban. Bár csupán csak egy ponttal előzte meg a múlt heti ellenfelünket, Monostorpályit.
Idén még veretlen Dorog csapata. 3 meccs, 1 győzelem (amit Sámsonban értek el!!!), 2 döntetlen, 8 rúgott, 7 kapott gól, 5 szerzett pont.
Ellenfelünk legeredményesebb góllövője a 4 gólos Juhász Tamás.
A mieinknek kissé görcsösen startolt a bajnokság. 1 gyözelem mellett 2 döntetlen szerepel. 8 rúgott, 2 kapott gól, 5 pont. Ez az 5.-ik helyhez elég 3 forduló után.
Nálunk a 4 gólos Fegyverneki Máté a legeredményesebb. (Mind a 4 gólt Monostorpályiban szerezte.)
A  4 évvel ezelőtti randevúnkat, lehet még a mai napig is emlegetik Dorogon. Akkor Bende Lali remek játékával 12:1-re vertük meg ellenfelünket.

A szombaton 16:00-kor kezdődő meccset hajdu-imre.jpgHajdú Imre fogja vezetni. Segítői peto-sandor.jpgPető Sándor és Juhász Dániel lesznek majd.

 


HAJRÁ UDVARI!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

eszlasz60@freemail.hu

(eszlasz60, 2012.09.09 09:09)

A játékosok eligazolásának egyáltalán nem az átigazolási szabályok a mozgatói,hanem az hogy az egyesületek és az adott település, mint közeg összességében milyen feltételeket tud biztosítani a játékos számára. Sárrétudvari továbbra is kitűnő helyzetben van önmagához képest, hiszen gyakorlatilag meg tudta tartani bajnokcsapatát. Véleményemet lehet vitatni, de egyet nem:tudomásom szerint az eligazolt fiatal játékosok a foci alapjait, a labdarúgás szeretetét nem Sárrétudvariban tanulták meg, hanem szülőfalujukban. Olyan dolog ez,mint a Janics Natasáról szóló mendemonda miszerint készül visszamenni szülőhazájába Szerbiába. Ez teljesen természetes. Mi magyarok köszönjük meg a magyar sportvezetésnek, hogy egy ilyen kiváló sportolót tudott magyar színekben versenyeztetni, Natasának pedig azt, hogy azt a rengeteg érmet nekünk magyaroknak szerezte.
Elnézést kérek, ha hozzászólásom kioktató jellegűnek tűnne,de a leírtak mélyebb átgondolása hosszútávon nagymértékben segítheti Sárrétudvari labdarúgását.
Tisztelettel:Szabó László