Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kaba-Sárrétudvari

2012.11.16

Ifi csapatunk ismét nem nézz könnyű feladat elé. A bajnokság kezdetekor sokan a kabai ifi csapatot tartották az U19-es bajnokság egyik főesélyesének. De valami csak nem stimmel mostani ellenfelünknél.
Kaba jelenleg a 7.-ik helyen áll a tabellán, amihez 35: 21-es gólarány párosul. (Ehhez javarészt Nagyhegyes csapata tett hozzá, hiszen múlt héten 18: 1-re kapott ki Kabától). Ebből hazai pályán szerzet Kaba eddig 10 pontot, rúgtak 7 gólt, és 6-ot kaptak (egy meccsen kaptak 5-öt…)
Ellenfelünk legeredményesebb góllövője a 7 gólos Kéri Dávid.
Tavaly udvariban 5: 1-re nyertek Herczeg Dávidék, míg Kabán 3: 1-es vereséget szenvedtünk.
A szombaton 11: 00-kor kezdődő meccset Hajdú Imre fogja vezetni.

 

Felnőtt csapatunk múlt heti bravúros győzelme után, kissé könnyebb ellenfélre számíthat. Ám hátradőlni egyáltalán nem lehet, hiszen ellenfelünk edzője, Plókai Mihály, nagyon jól ismeri csapatunkat.
Kaba csapata jelenleg a 15.-ik helyen tanyázik a tabellán 9 ponttal és 18: 44-es gólaránnyal. Ebből hazai pályán szereztek 3 pontot. Rúgtak 6 gólt, és 18-at kaptak.
Ellenfelünk legeredményesebb játékosa a 4 gólos Czidor Richárd.
Tavaly mind a két meccsen Nagy Tibiék nyertek. Udvariban 5: 0-ra, míg Kabán 4: 1-re.
A Szombaton 13: 00-kor kezdődő meccsen szabo-jozsef.jpgSzabó József fújja majd a sípot. Segítői hajdu-imre.jpgHajdú Imre és nagy-lajos.jpgNagy Lajos lesznek majd.

 

 

HJARÁ UDVARI!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.