Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Deac-Sárrétudvari

2012.09.27

Ifi csapatunk ezúttal könnyű helyzetben van! Hiszen visszatértünk az 5-10 évvel ezelőtti dolgokhoz. Ahol a DEAC-nak nem kell ifi csapatot indítania. Halaszthatja meccseit. Tehát oda tértünk vissza, ami ellen anno minden megyei csapat lázadt. Nevetséges az ide bajnokság!!! Az ifi bajnokságot is egy olyan csapat vezeti, amely több ¾ mint órát késik egy meccsről,de lejátszhatja….De ez van, ezt kell szeretni. Majd a maradék 15 csapatot meg megbünteti az mlsz, ha ne talán nem tud, vagy csak létszámhiányosan tud kiállni.

Felnőtt csapatunk viszont utazik Debrecenbe. Ahhoz a Deachoz, amely most került fel a megye II-ből veretlenül. Elvileg játékos keretében van Madar Csaba, Kerekes Zsombor, Sándor Tamás. Eddig nem sokat játszottak. De majd most….
Ellenfelünk jelenleg a 12.-ik a tabellán. 1 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség a mérlegük. Szereztek tehát 4 pontot, amihez 7: 10-es gólarány párosul. Hazai pályán nem szereztek pontot, 1 gólt rúgtak, és 7-et kaptak.
Ellenfelünk legeredményesebb góllövői a 2-2 gólos Hassiló Roland ás Tar Gergő.
A szombaton 15: 00-kor kezdődő meccset puskas-zoltan.jpgPuskás Zoltán vezeti majd. Segítői meszaros-csaba.jpgMészarás Csaba és grez-balazs.jpgGréz Balázs lesznek majd.

 

HAJRÁ UDVARI!!!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.